Satu Mare: noua sală de sport de la Păulești a fost finalizată

Paul

Deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, alături de Zenoviu Bontea, primarul comunei Păulești, au fost prezenți la inaugurarea sălii de sport din localitatea Amați. Investiția a fost finalizată de către administrația locală. Fondurile au fost asigurate de către Compania Națională de Investiții.

„Încă o investiție finalizată pentru toți iubitorii sportului. Mă bucur că alături de colegii mei reușim să facem lucruri concrete pentru județul nostru.

Felicitări primarului Zenoviu Bontea și tuturor celor care s-au implicat în acest frumos proiect”, transmite Adrian Cozma.

„Activitatea educațională este considerată ca fiind acea activitate socială care are ca obiectiv pregătirea tinerilor pentru activitățile economice, sociale, culturale, dar și sportive”, precizează edilul liberal.

De asemenea, administrația locală va asfalta toate străzile și va extinde rețelele de gaz.

„Nu ne oprim și am încercat toate oportunitățile și am depus solicitări de finanțare pe toate proiectele. Avem finanțare pentru modernizarea iluminatului public și pentru o rampă de colectare voluntară, proiecte care s-au lansat pe fondul de mediu și PNRR. Am început lucrul la căminul cultural din Rușeni. Încercăm să modernizăm comuna așa cum am promis”, adaugă Zenoviu Bontea.

Sursa: Adrian Cozma / Zenoviu Bontea

Distribuie articolul