Sebastian Burduja: Este inadmisibil ca o țară cu resursele agricole pe care le are România să depindă de îngrășăminte de import

Media PNL

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a fost la Ialomița. Un județ cu un potențial economic fantastic. A început ziua la Nitramonia Slobozia, unde există un interes special pentru dezvoltarea industriei îngrășămintelor chimice în România.

Este inadmisibil ca o țară cu resursele agricole pe care le are România să depindă de îngrășăminte de import. Am găsit la Slobozia investitori serioși, un management pus pe fapte mari și o fereastră de oportunitate: încă avem specialiști care pot reporni industria românească de îngrășaminte chimice.

Am mers apoi la Liceul de Arte din Slobozia. Municipiul renaște sub o administrație liberală campioană la proiecte europene și investiții. Am văzut, de altfel, cel mai avansat centru pentru asigurarea siguranței publice, cu monitorizări avansate, care au dus la scăderea dramatică a criminalității. Cel mai mult m-au impresionat elevii, care sunt România Viitorului, cu rezultate de top la nivel național și internațional. Le-am transmis să aibă încredere, să fie lideri și să dea înapoi României.

Am încheiat ziua cu o conferință de presă și o întâlnire cu primarii liberali din județul Ialomița. Sunt oameni care mișcă înainte comunitățile lor și le gospodăresc cu seriozitate, investiții în infrastructură și dorința de a lăsa în urma lor o România mai bună. Tot respectul!

Mulțumesc gazdelor noastre, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, subprefectului Gheorghe Babagianu, doamnei deputat Luminița Barcari și întregii echipe de oameni faini.
Unii numesc locuri ca Ialomița România profundă. Eu sunt optimist că și aici țara asta e frumoasă și are viitor. Înainte, împreună.” a declarat ministrul.

Sursa: Facebook Sebastian Burduja

Distribuie articolul