Sebastian Burduja: În curând plata chiriei ANL prin Ghișeul.ro

Media PNL

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a declarat că nu putem face performanță în administrația publică fără să eliminăm birocrația. Ghișeul.ro este platforma care face deja viața mai ușoară pentru peste 1,7 milioane de români.

Desemenea, ministrul a precizat că doar versiunea de mobil a fost instalată pe mai mult de 180.000 de dispozitive și că avem cifrele la zi pentru cazierul judiciar online, eliberat gratuit prin ghișeul.ro și hub-ul de servicii al MAI: 84.037.

Ce ne spun toate acestea? Că românii vor cât mai multe servicii publice digitale. Astfel, astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții Autorității pentru Digitalizarea României și ai Agenției Naționale pentru Locuințe. Discuția a avut ca principal obiectiv analiza unei soluții privind achitarea chiriilor la locuințele ANL prin intermediul platformei ghișeul.ro, scutind astfel drumurile la ghișee. Revenim curând cu detalii și noi vești bune. Mulțumesc colegilor de la ADR, MCID-Taskforce și domnului Gabriel Stanciu, director general ANL, pentru tot efortul.

Continuăm digitalizarea României. Logica e simplă: cu cât mai multe servicii publice vor fi disponibile online, cu atât mai mulți români vor apela la ele. Se vede asta din ritmul de creștere a utilizatorilor platformei ghișeul.ro. Și nu ne oprim aici.” a declarat Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Sebastian Burduja

Distribuie articolul