Sebastian Burduja: peste 100 milioane euro pentru mințile strălucite din diaspora pentru cercetarea românească/ Plus eBay în România

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a semnat peste 80 contracte de finanțare cu instituții de cercetare și cercetători de excepție, români și străini, din întreaga lume. Programul este finanțat din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și reprezintă cel mai ambițios demers de aducere în țară a creierelor care vor construi România Viitorului.

Cercetătorii aduc cu ei nu numai expertiză și cunoștințe avansate în diverse domenii, dar și o perspectivă globală și conexiuni în cele mai importante laboratoare de cercetare ale lumii. Le mulțumesc pentru că au pariat pe România și îi asigur de tot sprijinul.

Tot astăzi a avut loc lansarea programului e-export nation, o inițiativă revoluționară în parteneriat cu Posta Română și mare companie globală eBay.

Programul e-export nation are ca scop principal să ofere susținere și instrumente inovatoare pentru întreprinderile mici și mijlocii din România, deschizându-le ușile către piața globală prin intermediul platformei eBay. Avem convingerea că prin promovarea produselor românești în întreaga lume putem consolida economia noastră, putem reduce deficitul comercial și putea contribui la creșterea nivelului de trai al românilor.

Continuăm pentru România Viitorului. Înainte, împreună.
PS Profit de ocazie să vă rog să votați cele trei proiecte românești care concurează pentru prestigiosul premiu european Bauhaus.” a declarat ministrul.

Sursa: Facebook Sebastian Burduja

Leave a Comment