Secretarul de stat Andrei Baciu este nou președinte al PNL Sector 3

Media PNL

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost ales președinte al filialei Sector 3 a Partidului Național Liberal. La alegeri a fost prezent și premierul Ciucă.

“M-am bucurat să fiu alături de colegii din PNL Sector 3 într-un moment important pentru ei, cu ocazia alegerilor interne. Îi felicit pentru echipa puternică pe care o construiesc, cu o conducere profesionistă, tânără, cu multă voință și mai ales unită.

Am încredere că Andrei Baciu va face din această organizație una de referință, prin profesionalismul pe care l-a dovedit și până acum.Mult succes noii echipe și spor la treabă!”, a declarat Nicolae Ionel Ciucă premierul României, președinte al Partidului Național Liberal.

De asemenea Andrei Baciu a declarat:

“Viziunea mea se bazează pe câțiva piloni esențiali pentru viitorul PNL Sector 3: valori liberale, echipă, organizare, comunicare și digitalizare. Dacă vom urmări toate acestea, avem șansa să aducem alături cetățeni implicați și dedicați. Dar, pentru a reuși ce ne propunem este necesar să avem o echipă unită. Este ceea ce nu poate lipsi, indiferent de strategiile și acțiunile pe care le putem face. O echipă liberală unită înseamnă de fapt o echipă puternică. Asta îmi doresc pentru Sectorul 3!”

Distribuie articolul