secretar de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu

Secretarul de stat Andrei Baciu: întrevedere cu cu Adi Muzurović, Coordonator al Consiliului de Securitate Națională din SUA pentru regiunea Balcanilor și a Europei Centrale

Secretarul de stat Andrei Baciu a discutat despre situația politică și de securitate din regiune, despre relațiile bilaterale și colaborarea dintre România și Statele Unite ale Americii cu Adi Muzurović, Coordonator al Consiliului de Securitate Națională din SUA pentru regiunea Balcanilor și a Europei Centrale.

”Bineînțeles, am punctat și modul în care putem colabora pentru a îmbunătăți sistemele noastre de sănătate și pentru a ne consolida pregătirea în fața unor amenințări viitoare.”, a declarat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

De asemenea, liberalul Andrei Baciu a avut o întrevedere și cu Nancy Knight, Director al Diviziei de Protecție a Sănătății Globale la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

”Munca pe care o face este impresionantă, iar eu sunt recunoscător pentru angajamentul său de a face lumea un loc mai sigur și mai sănătos pentru toți. O onoare să împărtășesc perspective și idei cu lideri atât de experimentați, cu o vastă expertiză în domeniul securității și sănătății!”, mai precizat liberalul.

Sursă: Facebook Andrei Baciu

Leave a Comment