Secretarul de Stat Diana Baciuna a avut o întrevedere cu reprezentanții caselor de cultură și primarii localităților din raionul Criuleni, Republica Moldova

Diana Baciuna, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Culturii, a avut o întrevedere cu reprezentanții caselor de cultură și primarii localităților din raionul Criuleni, Republica Moldova.

Diana Baciuna: „La invitația dlui Roman Onica, vicepreședintele raionului Criuleni, am avut o întâlnire foarte utilă cu reprezentanții caselor de cultură, conducătorii școlilor de artă, grupurile de artiști și primarii localităților din raionul Criuleni, Republica Moldova. Am discutat despre nevoile de dezvoltare în sectorul cultural și despre oportunitățile pe care le putem explora în vederea promovării culturii comune”.

„Alături de mine au fost Carmen Marin, pictor cu renume internațional și Raphy Sarkissian, curator de artă în New York, care au împărtășit cu noi succesul pe care îl au în domeniul artei, precum și pașii spre obținerea acestuia”, a spus liberala.

„Schimbul de bune practici, promovarea culturii comune și explorarea corespunzătoare a oportunităților în domeniul artei și culturii reprezintă elemente cheie în colaborarea eficientă dintre România și Republica Moldova”, a transmis Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Culturii.

sursă: Diana Baciuna, Facebook

Leave a Comment