Secretarul de Stat Diana Baciuna: Nu este deloc întâmplător faptul că în Cluj-Napoca se află cel mai mare centru independent de artă contemporană din România

Diana Baciuna, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Culturii, a participat la vernisajul expoziției “Waves” care s-a desfășurat la Centrul de Interes din Cluj-Napoca.

Diana Baciuna: „La invitația colegului și prietenului meu, Ovidiu Cîmpean, Secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, am participat la vernisajul expoziției “Waves”, la Centrul de Interes din Cluj-Napoca. Nu este deloc întâmplător faptul că în Cluj-Napoca se află cel mai mare centru independent de artă contemporană din România. Administrația liberală de aici susține întotdeauna artiștii și activitățile culturale, prin măsuri concrete și inițiative lăudabile, astfel încât Cluj-Napoca poate fi catalogat drept un exemplu de luat în considerare când vorbim de domeniul cultural”.

„Proiectul derulat zilele acestea a fost realizat de Centrul de Interes, în parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, prin programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film. I-am felicitat atât pe organizatori, cât și pe artiști pentru frumosul eveniment și le-am urat succes în toate proiectele pe care le au, pentru că merită cu adevărat”, a transmis Secretarul de Stat.

sursă: Diana Baciuna, Facebook

Leave a Comment