Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a discutat cu elevi Școlii Gimnaziale nr. 80 din București despre importanța educației ecologice în școli

Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a discutat cu elevi Școlii Gimnaziale nr. 80 din București despre importanța educației ecologice în școli

Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu a discutat cu elevi Școlii Gimnaziale nr. 80 din București despre importanța educației ecologice în școli.

”Dacă este cineva care încă nu înțelege importanța educației ecologice în școli, îl invit să vorbească măcar pentru 10 minute cu niște elevi. Garantez că o să constate cu stupoare câtă curiozitate există în copii cu privire la problemele de mediu și la modul în care funcționează planeta noastră. Mie mi-au trebuit astăzi două ore ca să răspund curiozităților elevilor din clasa a 4-a a Școlii Gimnaziale nr. 80 din București.”, a declarat Ionuț Sorin Banciu, secretar de stat la Ministerul Mediului.

De asemenea, liberalul Ionuț Sorin Banciu a precizat că: ”Faptul că elevii cu care am vorbit astăzi își pun întrebări despre poluare, reciclare, rolul pădurilor sau schimbări climatice mi-a arătat că aceștia sunt responsabili, sunt dispuși să își apere resursele și să își iubească mediul. Însă au nevoie de spațiul și informațiile care să îi ajute să o facă. Săptămâna Verde este doar unul dintre aceste mijloace de care au nevoie pentru a se putea implica activ în lumea pe care au moștenit-o de la noi. Și mă bucur să o spun: Săptămâna Verde funcționează!”.

Sursă: Facebook Ionuț Sorin Banciu

Leave a Comment