Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu a avut o întrevedere cu ministrul Tansporturilor al Poloniei

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a avut o întrevedere cu ministrul Tansporturilor al Poloniei.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „În cadrul delegației pe care am avut-o în Polonia la Forumul International al Transporturilor din cadrul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (ITF-OCDE), am fost cu ministrul transporturilor al Poloniei într-un schimb de experiență pe șantierul Autostrăzii S19 Rzeszów Poludnie – Babica (Autostrada Via Carpatia), unde se construiește și tunelul Via Carpatia – Babica, lângă Rzeszów”.

„Am discutat cu ministrul transporturilor din Polonia despre modul in care administrația poloneză accesează fondurile europene, Polonia având o experiență mai bună în asta și un grad de absorbție mai mare decât al României”, a precizat liberalul.

„De asemenea, am mai discutat și despre modul în care sunt gestionate proiectele de infrastructură de transport, despre legislația în domeniu, dar și despre relația cu antreprenorii și firmele de proiectare”, a transmis Secretarul de Stat.

Mai multe detalii aici.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Leave a Comment