Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu: Încă 31,7 km din Drumul Expres Craiova-Pitești vor fi dați în trafic anul acesta

Încă 31,7 km din Drumul Expres Craiova-Pitești vor fi dați în trafic anul acesta. Este anunțul făcut dee Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „Am fost în vizită pe șantierul Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, al cărui stadiu fizic al lucrărilor a ajuns la 70%. Cei 31,7 km aferenți Lotului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, cuprins între Slatina și Colonești, este unul din obiectivele de infrastructură rutieră a cărui dare în trafic va fi la sfârșitul acestui an, înainte de termenul contractual”.

„Vă reamintim faptul că anul trecut au fost dați în trafic primii 40 km de drum expres în România aferenți Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Drumul Expres Craiova-Pitești este împărțit în 4 tronsoane. Va avea o lungime de peste 121 km și câte 2 benzi pe fiecare sens. Vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje”, a transmis liberalul.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Leave a Comment