Secretarul de stat Terente Ciui a participat la proiectul STAGE

Denis

Terente Ciui, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a anunțat faptul că a participat la STAGE- o nouă inițiativă de a deschide oportunități pentru companii din întreaga Europa.

„Scopul principal al Consorțiului de Proiect, care cuprinde 14 organizații și universități europene, printre care și Camera de Comerț Bulgaro Română, este de a crea un ecosistem cuprinzător care va ajuta companiile să primească acces la finanțare prin consultanță și alte servicii specializate oferite de profesioniști europeni.

Proiectul se intenționează să faciliteze tranziția verde a întreprinderilor cu niște obiective clare: cheltuieli mai mici pentru energie, eficiență mai mare a resurselor de producție și o mai bună competitivitate.”, transmite Terente Ciui, secretar de stat.

De asemena, liberalul precizează că: „2 000 de întreprinderi, printre care companii bulgare și românești, se vor putea implica în proiect, iar 100 dintre acestea, selectate în baza unui concurs, vor primi vouchere pentru finanțare directă.”

Sursa: Facebook Terente Ciui

Distribuie articolul