Secretarul de stat Terente Ciui a participat la târgul internațional de turism TT Warsaw

Denis

Terente Ciui, secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a participat la la cea de-a 29-a ediție a târgului internațional de turism TT Warsaw.

„Am invitat cu căldură pe toţi cei prezenţi să viziteze standul României și, cel mai important, să se aventureze într-o călătorie în România în perioada sărbătorilor de iarnă sau în 2024!

Prin urmare, prezența noastră în aceste trei zile la târgul de turism de la Varșovia are o importanță deosebită, deoarece ne dorim să dezvăluim publicului polonez farmecul #României. Amplasată în inima Europei de Est, România captivează prin frumusețea sa naturală și prin bogata moștenire culturală, îmbinând armonios tradițiile cu modernitatea. De la capitala vibrantă, București, la satele fermecătoare și peisajele diverse, #România dezvăluie o multitudine de atracții care așteaptă să fie descoperite.”, transmite Terente Ciui, secretar de stat.

De asemenea, liberalul precizează că: „Polonia se evidențiază ca o piață turistică europeană cu un imens potențial pentru creșterea și dezvoltarea turismului românesc. În primele nouă luni ale acestui an, fluxul de turiști din Polonia către România a înregistrat o creștere impresionantă cu 47% mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent, situând-o pe locul 8 în topul țărilor generatoare de turiști către România. Acest lucru plasează Polonia în topul unor piețe turistice puternice precum Germania, Italia, Franța, Statele Unite și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.”

Sursa: Facebook Terente Ciui

Distribuie articolul