Secretarul de stat Terente Ciui s-a întâlnit cu ambasadorul Indoneziei la Bucureşti, Meidyatama Suryodiningrat

Denis

Terente Ciui, secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, s-a întâlnit cu ambasadorul Indoneziei la Bucureşti, Meidyatama Suryodiningrat.

„La întrevedere a fost prezentă și Direcția Industria Națională de Apărare. Au fost astfel prezentate capacitățiile de producție ale celor peste 100 de operatori naționali certificați din domeniul industriei de apărare, precum și disponibilitatea ministerului de a acorda sprijinul necesar reluării proiectelor comune și realizării de proiecte noi în domeniul industriei de apărare.

L-am asigurat pe E.S. Ambasadorul Meidyatama SURYODININGRAT de întreg sprijinul ministerului pentru facilitarea dialogului permanent dintre cele două state. Referitor la prezența investitorilor din Indonezia pe piața din România, am amintit ca în prezent sunt înregistrate un număr de 26 societăți comerciale cu participare indoneziană la capital, și am subliniat că ministerul susține și încurajează acțiunile concrete pentru identificarea oportunităților de investiții în domenii cât mai diverse. Am arătat faptul că pe lângă aspectele de cooperare industrială un alt punct de interes este reprezentat de o mai bună valorificare a potențialului turistic românesc pe o piață atât de dinamică cum este cea indoneziană.”, transmite Terente Ciui, secretar de stat.

De asemenea, liberalul precizează că: „Ambele părți au apreciat ca utilă și constructivă această primă întâlnire, urmând să mențină dialogul direct și să ofere tot sprijinul pentru atingerea obiectivelor de cooperare iterate precum și pentru identificarea altora noi.”

Sursa: Facebook Terente Ciui

Distribuie articolul