Secretarul General Adjunct al Guvernului Lucian Rusu a avut o întâlnire de lucru cu primarii liberali ai comunelor Ceplenița și Movileni din Iași

Eduard Turcu

Lucian Rusu, Secretarul General Adjunct al Guvernului, a avut o întâlnire de lucru cu primarii liberali ai comunelor Ceplenița și Movileni din Iași.

„Am spus-o de la început că singura șansă pentru dezvoltarea Iașului este #AdministrațiaLiberală. Colegii noștri din administrația locală au demonstrat deja asta. M-am bucurat să mă întâlnesc la București cu primarul comunei Ceplenița, Dumitru Laiu și cu primarul comunei Movileni, Dan Hodoroabă cu care am discutat despre proiectele care vor aduce benefici semnificative în comunitățile din care fac parte.

Este minunat să vedem atât de multă implicare din partea administrațiilor locale, iar acest lucru demonstrează că avem o echipă puternică și dedicată în spatele nostru. Avem încredere că împreună vom reuși să facem diferența acolo unde este nevoie”, a declarat Lucian Rusu, Secretarul General Adjunct al Guvernului.

sursă: Lucian Rusu, Facebook

Distribuie articolul