Secretarul general PNL Dâmbovița Aurelian Cotinescu: Anul următor va fi unul dificil și aglomerat din punct de vedere electoral

Badila Antonia

PNL Dâmbovița se pregătește pentru un an electoral intens. În toate organizațiile se fac analize și calcule, iar în privința candidaților sunt căutați oameni bine pregătiți, dar și cu o imagine bună în comunitățile din care fac parte, potrivit secretarului general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu.

,,Lucrăm la întărirea celor 89 de organizații, găsirea unor candidați potriviți, sondaje de opinie, cântărim atent fiecare situație zonală, fiecare organizație. Cred că în acest moment organizația liberală dâmbovițeană este pe drumul cel bun, au venit și mulți oameni noi, oameni care au credibilitate și un cuvânt de spus în comunitățile din care fac parte. La nivelul organizației, am reușit să atragem oameni care să se implice în organizarea zonală, să meargă în fiecare localitate și să gasească soluțiile potrivite. Anul următor va fi unul dificil și aglomerat, din punct de vedere electoral și este important să gestionăm bine organizațiile. Sunt modificări pe care le facem din mers, acolo unde nu a existat performanță facem schimbări, acolo unde există perfoamanță oferim toată susținerea în teritoriu”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu.

Despre propunerea PNL pentru Primăria Târgoviște, la următoarele alegeri locale, secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, a subliniat:

„Noi, în PNL, avem mulți oameni de calitate. Dan Alexandru Tică este un om cu pregătire, s-a născut în acest oraș, aici locuiește, își dorește dezvoltarea orașului, este implicat în toate activitățile. Are o bună vizibilitate și recunoaștere la nivel de oraș. Integritatea este evidentă, iar cariera profesională este impecabilă. De aceea, are toată susținerea noastră. La nivel de județ, avem mai multe variante în calcul. Este important să analizăm situația pentru a definitiva alegerea”.

La rândul său, inspectorul școlar adjunct și consilier municipal PNL, Dan Alexandru Tică, și-a exprimat intenția pentru această funcție:

„Cred că din punct de vedere profesional am avut o creștere sănătoasă, am fost profesor de educație fizică și sport titular, director adjunct la Școala <Paul Bănică> din Târgoviște timp de doi ani de zile, au urmat trei ani în care am fost director general al Școlii <Paul Bănică> din Târgoviște, un an am fost inspector școlar pe domeniul Educație fizică și Sport, apoi inspector școlar pentru management educațional în cadrul IȘJ Dâmbovița, iar de un an și o lună sunt inspector școlar general adjunct. Politic, am o vechime de peste 15 ani, timp în care am fost și membru, vicepreședinte, prim vicepreședinte, consilier municipal. Cred că pot accede către o astfel de funcție. Deocamdată, avem acțiuni pe care le desfășurăm, vom vedea, mai avem timp pentru a definitiva. Am sprijinul întregului colectiv al PNL Dâmbovița”.

Sursa: Mediaflux.db

Distribuie articolul