Secțiunea 2 a Magistralei M6 de la Băneasa la Otopeni: a fost desemnat câștigătorul contractului

Eduard

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a anunțat că a fost desemnat câștigătorul pentru Sectiunea 2: Tokyo – Aeroport Henri Coandă a Magistralei M6 de la Băneasa la Otopeni.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „A fost desemnat câștigătorul pentru Sectiunea 2: Tokyo – Aeroport Henri Coandă a Magistralei M6 de la Băneasa la Otopeni, câștigătorul fiind GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş., care are la dispoziție 48 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor”.

„Secțiunea 2: Tokyo – Aeroport Henri Coandă are un traseu de 7,6 km și cuprinde 6 stații: Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Brătianu, Aeroport Otopeni. Valoarea contractului este de 1,27 miliarde de lei, fără TVA, din fonduri externe nerambursabile”, a explicat liberalul.

Secretarul de Stat a mai amintit faptul că a deblocat acest proiect în cadrul ședinței din data de 2 octombrie 2021 și a precizat că este singura linie de transport public de mare capacitate care ar urma să facă legătura între Sudul și Nordul Bucureștiului.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Distribuie articolul