Senatoarea Alina Gorghiu: jocurile de noroc au fost interzise pe o rază de 300 m pietonali de școli

Constantinescu Denisa

Senatoarea Alina Gorghiu a declarat că este mândră de noile generații, de cât de bine pregătite sunt acestea si a anunțat de asemenea, adoptarea propunerii legislative pentru interzicerea sălilor de jocuri de noroc pe o rază de 300 m pietonali de școli și alte locuri frecventate de copii.

“Sunt mândră de noile generații, de cât de bine sunt pregătite! Întâlnirile cu adolescenții sunt mereu sursă de energie !

Astăzi, m-au vizitat la Senat aproape 150 de copii, de clasa a VI-a și de liceu, din Pitești și Curtea de Argeș. Am vorbit despre cum văd ei România și despre multitudinea de cazuri de adolescenți care consumă droguri, dar și de numărul mare de săli de jocuri de noroc din vecinătatea școlilor. Îngrijorarea e reală. Toți știu de “păcănele” și au colegi sau prieteni care frecventează astfel de săli.

Legislația trebuie să reflecte această problemă și e bine că Senatul a adoptat ieri propunerea legislativă pentru interzicerea sălilor de jocuri de noroc pe o rază de 300 m pietonali de școli și alte locuri frecventate de copii.

Succes tuturor în ce își propun să facă mai departe” a declarat senatoarea Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul