Senatoarea Nicoleta Pauliuc și Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma au discutat despre programele de sănătate derulate în județ

Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, alături de Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov au discutat despre programele de sănătate, inclusiv despre prevenție.

„Prevenția reprezintă un pilon central al legislației pe care am inițiat-o în domeniul sănătății, fie că vorbim de Legea privind Planul Național de Combatere a Cancerului, de inițiativa mea legislativă privind Medicina Personalizată sau de alte legi pentru viață pe care le-am promovat”, transmite senatoarea PNL.

Lansarea Planului Național de Combatere a Cancerului defineste un traseu standardizat al pacientului și fixează obiective cu termene clare de punere în aplicare.

De asemenea, Nicoleta Pauliuc transmite că „vrem să schimbăm cu totul felul în care ne raportăm la medicină – de a face în aşa fel încât fiecare anamneză, fiecare tratament, fiecare tip de medicamentaţie să fie special croit pentru nevoile fiecărui pacient”.

„Investițiile în sănătate nu trebuie să se oprească. În total, în ultimii doi ani, am atras finanțări de aproximativ 600 de milioane de lei”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursa: Nicoleta Pauliuc Facebook

Leave a Comment