Senatoarea Stela Firu PNL Mehedinti își asumă reformele cheie din sesiunea parlamentară

Senatoarea Stela Firu: PNL Mehedinti își asumă reformele cheie din sesiunea parlamentară

Stela Firu, senator PNL Mehedinti, anunță că reforma sistemului de pensii va fi una dintre prioritățile acestei sesiuni parlamentare

Sesiunea parlamentară curentă din România aduce în atenție patru proiecte importante care vizează reformarea sectorului public: reforma pensiilor speciale, o nouă lege a pensiilor, legea salarizării și legea învățământului.

Acestea sunt considerate jaloane importante care trebuie atinse pentru a putea utiliza fondurile din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în vederea implementării reformelor dorite.

”Avem în față o sesiune parlamentară în care noi, cei din coaliția de guvernare, va trebui să lăsăm de o parte interesele de partid și electorale și să încercăm ca împreună să găsim soluții care să fie în beneficiul oamenilor. Noi, parlamentarii vom sprijini printr-o legislație coerentă implementarea programului de guvernare. Vom contribui cu proiecte de legi prin care se va urmări o atragere mai bună a fondurilor europene și dezvoltarea investițiilor. Nu este momentul pentru populism, nu este momentul pentru vendete personale. Ne aflăm într-un context internațional extrem de delicat și orice derapaj făcut în scopuri electorale, poate împinge România pe o pantă periculoasă, cea a extremismului și populismului.”, a declarat Stela Firu, senator PNL Mehedinți.

Sursă: Facebook Stela Firu

Leave a Comment