Senatorii PNL: dezbateri publice pe tema propunerii legislative privind acordarea voucherelor de vacanță și salariaților din sectorul privat

Senatorii PNL au efectuat dezbateri publice în teritoriu pe tema propunerii legislative privind acordarea voucherelor de vacanță și salariaților din sectorul privat în valoarea de 1.450 lei/an.

„Vorbim despre o investiție, o infuzie de capital de circa 6 miliarde lei, care va conduce la revitalizarea economiei, la creșterea PIB, la crearea a circa 150.000-200.000 de noi locuri de muncă.”, transmite Eugen Țapu-Nazare, senator PNL.

„Trebuie să avem plus valoare pe lanțurile de aprovizionare, e nevoie și de o solidaritate în HoReCa pentru scăderea prețurilor, dar și să reușim să promovăm produsele românești și pe cele locale. Ajutorul dat turismului ar trebui să fie reflectat într-o zonă de confort pentru turiști.”, declară Vlad Pufu, senator PNL.

„Sunt măsuri in timp real luate legat de drumurile argeșene. Îmi doresc ca pe Transfăgărășan sa avem circulația deschisă tot timpul anului sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungat. Asa voucherele de vacanța vor fi cheltuite in Arges!”, transmite Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului.

Sursa: Facebook Eugen Țapu-Nazare / Facebook Vlad Pufu

Leave a Comment