Senatorul Claudia Mihaela Banu

Senatorul Claudia Mihaela Banu: 2 ani de activitate, 19 legi promulgate și 54 de propuneri legislative

Senatorul și prim-vicepreședinte PNL Vâlcea, Claudia Mihaela Banu, a prezentat raportul de activitate în cei doi ani de mandat în calitate de senator al județului Vâlcea.

”Am contribuit la elaborarea a 54 de propuneri legislative, din care 19 sunt promulgate ca legi. Altele sunt deja în procesul legislativ și îmi dedic activitatea pentru a le duce mai departe.”, a preciat Claudia Mihaela Banu, senator al județului Vâlcea.

Dintre proiectele devenite legi: stabilirea imprescriptibilității răspunderii penale pentru infracțiuni precum sclavia, traficul de persoane traficul de minori, proxenetismul, agresiunea sexuală și tortura.

Claudia Mihaela Banu, senator al județului Vâlcea a declarat: ”În tot acest timp am adus în Parlamentul României tematica egalității de șanse, drepturile femeilor, ale copiilor și alături de colegii parlamentari am adoptat noi prevederi care să combată violența domestică și agresiunile asupra minorilor. Promovarea județului a fost mereu o prioritate pentru mine. Fiecare eveniment, fiecare acțiune la care am luat parte am comunicat-o public, atât pe rețele sociale, cât și în mass media. Am promovat turismul, sărbătorile și orice a ținut de specificul nostru local, pentru că am fost și voi fi mereu mândră că sunt vâlceancă.”.

Sursă: Facebook Claudia Mihaela Banu

Leave a Comment