Senatorul Claudia Mihaela Banu: a fost aprobată OUG 183/2022 privind măsurile de regenerare urbană

Ciprian S.
Senatorul Claudia Mihaela Banu a fost aprobată OUG 183/2022 privind măsurile de regenerare urbană
Senatorul Claudia Mihaela Banu a fost aprobată OUG 183/2022 privind măsurile de regenerare urbană

Senatorul și prim-vicepreședinte PNL Vâlcea, Claudia Mihaela Banu, a anunțat aprobarea OUG 183/2022 privind măsurile de regenerare urbană.

Obiectivele principale vizează îmbunătăţirea condiţiilor economice, sociale, culturale, ecologice de mediu, precum şi dezvoltarea echipamentelor şi serviciilor publice de interes general.

”Pentru implementarea unui proiect de regenerare urbană este nevoie de un efort colaborativ care implică viziune, persuasiune și multă răbdare. Procesul de regenerare urbană este unul care durează între 15 și 25 de ani, iar această schimbare se face prin implicarea tuturor actorilor – fie că sunt din sistemul public sau privat, fiind un proces complex care necesită investiții realizate în folosul comunității. Pentru că beneficiarul final este comunitatea, iar locuitorii unui oraș trebuie să se simtă bine și să se bucure de calitatea vieții. Prin implementarea acestor proiecte se va asigura gospodărirea eficientă și folosirea spațiilor urbane într-un mod inteligent și creativ, dar care asigură conservarea identității locului și revitalizarea durabilă a patrimoniului construit.”, a declarat senatorul Claudia Mihaela Banu.

Sursă: Facebook Claudia Mihaela Banu

Distribuie articolul