Senatorul Claudia Mihaela Banu: Gratuitate pentru accesul elevilor la manifestări culturale și sportive ale instituțiilor publice

Ciprian S.
Senatorul Claudia Mihaela Banu Gratuitate pentru accesul elevilor la manifestări culturale și sportive ale instituțiilor publice

Senatorul Claudia Mihaela Banu a anunțat că elevii vor beneficia de gratuitate pentru accesul la manifestări culturale și sportive organizate de instituțiile publice.

”Conform proiectului votat, elevii vor beneficia de gratuitate pentru accesul la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă, film sau alte manifestări culturale şi sportive organizate de instituţii publice, în limita bugetelor aprobate.

Proiectul pe care l-am aprobat la Senat, încurajează tinerii, elevi și studenți, să viziteze și să își lărgească cunoștințele generale direct de la sursă, oferind acces gratuit în muzee și instituții de cultură de pe teritoriul țării. Este o modalitate de a se împrieteni cu noi concepte, să descopere trecutul, fie că vorbim de istorie, știință sau mediu, fără condiționare financiară, pentru a dezvolta armonios și solid cunoștințele necesare în viitor.

Totodată, proiectul prevede să beneficieze de gratuitate și elevii români din afara granițelor țării, bursieri ai statului român. Accesul gratuit pentru elevi reprezintă o investiție în viitorul lor educațional, dar și o șansă acordată societății românești.”, a transmis liberala Claudia Mihaela Banu.

Sursă: Facebook Claudia Mihaela Banu

Distribuie articolul