Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a votat un proiect de lege privind descurajarea sustragerii de la executarea pedepsei definitive privative de libertate

Denis

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a anunțat faptul că a votat proiectul de lege prin care persoanele condamnate la pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau la închisoare și care nu se predau autorităţilor în termen de șapte zile vor fi pedepsite și pentru infracțiunea de evadare, având până la 3 ani adăugați la pedeapsa închisorii.

„Această măsură este esențială pentru a contracara fenomenul “fugarilor,” o problemă care afectează eficiența sistemului juridic din țara noastră. Toți condamnații fugari trebuie să își ispășească pedepsele privative de libertate în închisorile din România care, în urma investițiilor din ultimii ani, corespund standardelor europene.”, transmite Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Această inițiativă legislativă este un pas important în creșterea încrederii în justiția din România și îmi doresc să fie implementată cât mai curând.”

Sursa: Facebook Cristian Niculescu Țâgârlaș

Distribuie articolul