Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: discuții privind o propunere legislativă care vizează incriminarea consumului de droguri

Denis

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a anunțat discuții despre o propunere legislativă care vizează incriminarea consumului de droguri, cu pedeapsă cu închisoarea, în cadrul Comisiei Juridice din Senat.

„Personal, cred că soluția pentru a combate acest flagel nu este pedepsirea cu închisoarea a consumatorilor. Acești oameni sunt deja victime ale substanțelor nocive și închiderea lor în penitenciare nu rezolvă problema de fond. În schimb, consider că ar trebui să ne concentrăm eforturile pe educație, prevenție și identificarea traficanților și pedepsirea acestora.

Drogurile reprezintă în prezent o problemă gravă în societatea românească, cu impact asupra unui număr mare de cetățeni, inclusiv minori.”, transmite Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Aș dori să vă întreb care este părerea voastră cu privire la această problemă și ce măsuri considerați necesare pentru a combate consumul de droguri. Aștept cu interes comentariile voastre argumentate, deoarece cred în puterea dialogului și a schimbului de idei.”

Sursa: Facebook Cristian Niculescu Țâgârlaș

Distribuie articolul