Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă a fost votată în Senat

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a comunicat faptul că propunerea legislativă inițiată împreună cu senatorul Daniel Fenechiu pentru modificarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă (L172/2023) a fost votată în plenul Senatului.

„În cazuri temeinic justificate, avocaților împuterniciți de către titulari sau de reprezentanții legali ai acestora, li se vor putea comunica datele înscrise în actele de stare civilă, sub rezerva justificării prin înscrisuri a interesului legitim, cu aprobarea primarului unității administrativ-teritoriale care au în păstrare actele.”, transmite Cristian Niculesc Țâgârlaș, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Modernizarea justiției este firească și mă bucur că mă pot implica direct și activ în procesul legislativ de schimbare a justiției, în beneficiul cetățenilor și a celor care înfăptuiesc actul de justiție.”

Sursa: Facebook Cristian Niculescu Țâgârlaș

Leave a Comment