Senatorul Eugen Nazare: Propunerea privind voucherele de vacanță acordate salariaților din mediul privat a primit vot pozitiv în comisii

Senatorul Eugen Țapu Nazare a comunicat faptul că propunerea privind voucherele de vacanță acordate salariaților din sectorul privat a primit vot favorabil în comisiile pentru buget – finanțe și pentru antreprenoriat și turism.

„Este o propunere legislativă de care România are nevoie, pentru că nu este un efort financiar, ci o investiție în economie. Iar în vremuri dificile, incerte, este nevoie de curaj, de infuzie de capital. De altfel, studiile Academiei Române, ale Academiei de Studii Economice, chiar și cele ale Ministerul Finanțelor arată cât se poate de clar că prin acest mecanism cresc veniturile la bugetul statului, crește inclusiv Produsul Intern Brut și se creează aproximativ 200.000 de noi locuri de muncă.

Se revitalizează nu doar turismul și sectorul HoReCa, ci și industriile pe orizontală cum ar fi transporturile, petrochimia, industria alimentară, serviciile sau comerțul. În plus, se elimină discriminarea dintre salariații din sectorul privat și cel bugetar. Voturile unanime din comisiile Senatului în favoarea acestei propuneri reprezintă un pas extrem de important. Săptămâna viitoare sunt toate șansele ca inițiativa legislativă să intre la vot în plenul Senatului, urmând apoi să ajungă pentru dezbateri și vot final la Camera Deputaților.”, transmite Eugen Țapu Nazare, senator PNL.

Sursa: Facebook Grup PNL Senat

Leave a Comment