Senatorul Eugen Țapu-Nazare: România și Georgia pot dezvolta parteneriate consistente și durabile

Denis

Senatorul Eugen Țapu-Nazare s-a întâlnit cu Tamar Beruchashvili, ambasadorul Georgiei la București, întrevedere ce a avut loc la Comisia pentru antreprenoriat și turism din Senatul României.

„În cadrul unei întrevederi cu E.S. Tamar Beruchashvili, ambasadorul Georgiei la București, întrevedere ce a avut loc la Comisia pentru antreprenoriat și turism din Senatul României, am trecut în revistă o serie de noi posibilități de dezvoltare între țările noastre, care să consolideze parteneriatul economic existent.

Ca țări riverane ale Mării Negre, cooperarea și conectivitatea reprezintă deziderate majore, mai ales în contextul geopolitic actual.”, transmite Eugen Țapu-Nazare, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Turismul reprezintă o oportunitate, prin dezvoltarea unei viitoare rute turistice de transport între România și Georgia, pe Marea Neagră, rută ce poate fi folosită și pentru transportul de mărfuri. Am convenit asupra unor întâlniri viitoare, în vederea stabilirii unui calendar comun de acțiuni, care să accentueze colaborarea dintre România și Georgia.”

Sursa: Facebook Eugen Țapu Nazare

Distribuie articolul