Senatorul Liviu Brătescu a participat la întâlnirea de lucru a membrilor Comisiei pentru Cultură și Media

Denis

Senatorul Liviu Brătescu a participat la întâlnirea de lucru a membrilor Comisiei pentru Cultură și Media și a membrilor Consiliului de Administrație a SRTv.

„Am discutat despre investițiile și programele de modernizare necesare în domeniul media, acordând o atenție deosebită aspectelor legate de legislație. Ne-am concentrat asupra actualizării și adaptării cadrului legal pentru a răspunde cerințelor actuale și viitoare ale industriei media.

Am salutat sprijinul acordat TVR Moldova și am apreciat reînființarea posturilor TVR INFO și TVR Cultural. Aceste inițiative contribuie semnificativ la diversificarea ofertei media și la promovarea culturii și a informațiilor de calitate.”, transmite Liviu Brătescu, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „La finalul întâlnirii, am vizitat studioul 4 al Televiziunii Române, un loc cu o importanță istorică deosebită, deoarece de aici s-a transmis în timpul Revoluției din 1989. Pe lângă studioul 4, am explorat și arhiva, centrul multicanal și studioul 2, toate aceste spații fiind martori ai evoluției televiziunii românești.”

Sursa: Facebook Liviu Brătescu

Distribuie articolul