Senatorul Liviu Brătescu a votat acordarea de granturi pentru domeniul alimentar cu finanțare din fonduri neramburasbile

Denis

Senatorul Liviu Brătescu a votat în favoarea adoptării proiectului de lege L650/2023 pentru susținerea domeniului alimentar, prin adoptarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.100/2023, în plenul Senatului.

„Această ordonanță completează și susține măsurile deja stabilite prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.61/2022, având în vedere acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților active în acest sector crucial al economiei noastre. Este un pas înainte pentru sprijinirea industriei agroalimentare și pentru consolidarea acesteia prin fonduri externe nerambursabile.”, transmite Liviu Brătescu, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Este esențial să venim cu măsuri prin care să ne asigurăm că aceste resurse ajung în mod eficient și transparent către cei care contribuie la dezvoltarea și prosperitatea sectorului agroalimentar al țării noastre.”

Sursa: Facebook Liviu Brătescu

Distribuie articolul