Senatorul Liviu Brătescu: Proiectul de lege pentru Programul „Primul Monument Restaurat” a primit aviz pozitiv

Denis

Senatorul Liviu Brătescu a anunțat faptul că al treilea proiect de lege, inițiat pentru stabilirea unor măsuri în vederea implementării programului „Primul Monument Restaurat”, a primit ieri avizul pozitiv al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități și al Comisiei Juridice de Numiri, Disciplină, Imunități și Validări din cadrul Senatului României.

„Proiectul de lege a obținut astazi și rapoartele de admitere din partea Comisiilor de Buget, Finanțe, Activitate Bancară și Piață de Capital, a celei de Administrație Publică, Organizarea Teritoriului și Protecția Mediului și a Comisiei pentru Cultură, Artă și Mijloace de Informare în Masă.

Următorul pas în procesul legislativ este votul din plenul Senatului României pentru acest proiect de lege.”, transmite Liviu Brătescu, senator PNL.

De asemnea, liberalul precizează că: „Mulțumesc pentru sprijinul acordat colegilor senatori din Partidul Naţional Liberal și celor din alte formațiuni care au susținut al treilea proiect de lege pe care l-am inițiat, având ca scop salvarea clădirilor cu valoare istorică în cadrul Programului „Primul Monument Restaurat”.

Sursa: Facebook Liviu Brătescu

Distribuie articolul