Senatorul Liviu Dumitru Voiculescu: Studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă din Slatina a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii

Senatorul Liviu Dumitru Voiculescu, Președintele PNL Olt, a anunțat actualizarea studiului de fezabilitate al obiectivului de investiţii pentru Sala Polivalentă fiind predat Companiei Naţionale de Investiţii.

”Am contribuit personal din postura de lider al dreptei oltene când, în primăvara anului 2020, am făcut toate demersurile necesare pe lângă Guvernul acelei vremi pentru inițierea și finalizarea în regim de urgență a demersurilor legale în vederea rezilierii contractului cu firma de construcții insolventă care a abandonat lucrările vreme de ani buni. În plus, discuțiile purtate personal la nivelul Companiei Naționale de Investiții au condus la reluarea procedurilor pentru atribuirea lucrărilor de construcții unei alte firme”. a anunțat Senatorul Liviu Dumitru.

De asemenea, senatorul Liviu Dumitru Voiculescu a precizat că: ”S-a ajuns în punctul în care este așteptată doar Hotărârea de Guvern pentru reluarea construcţiei. Și nu pot să nu mărturisesc că am o satisfacție personală pentru că un obiectiv pe cale de realizare, important pentru Slatina, poartă urmele implicării mele”.

Leave a Comment