Senatorul Lucica Dina Muntean: Proiectul „Grupul de prietenie copii-senatori” a ajuns în comuna Bănița din județul Hunedoara

Senatorul Lucica Dina Muntean a comunicat faptul că Proiectul „Grupul de prietenie copii-senatori” a ajuns în comuna Bănița din județul Hunedoara.

„La întâlnirea de astăzi am avut ocazia să interacționez cu o clasă de învățământ gimnazial. Copiii au venit îmbrăcați în costume populare și au ascultat tot ceea ce le-am povestit despre Parlamentul României, despre inițierea legilor, despre parcursul lor și nu în ultimul rând despre drepturile copiilor. Emoțiile pe care le-am simțit cu toții au fost cumva împărțite, în sensul că pe mine m-a impresionat ținuta lor, iar pe ei faptul că aveau ocazia să vorbească chiar în clasa lor cu un senator al României.”, transmite Lucia Dina Muntean, senator PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Discuțiile purtate s-au referit la munca în gospodării și la ajutorul pe care îl dau părinților la îngrijirea animalelor, la tradițiile și obiceiurile locale, la meseriile rurale în care unii dintre copii fac deja ucenicie (cusături populare, cojocărit, dărăcit etc.) și la felul în care văd ei viitorul într-o zonă încărcată de istorie, care, poate, ar trebui să fie mai cunoscută publicului larg.”

Sursa: Facebook Lucica Dina Muntean

Leave a Comment