Senatorul Lucica Dina Muntean: Proiectul legislativ pentru menținerea vârstei de pensionare a minerilor la 45 de ani a fost votat în Camera Deputaților

Denis

Senatorul Lucica Dina Muntean a anunțat faptul că proiectul legislativ pentru menținerea vârstei de pensionare a minerilor la 45 de ani a fost votat în plenul Camerei Deputaților.

„Dar pentru că „după război mulți viteji se arată”, îmi fac datoria să vă spun că atât înainte, cât și după votul final al acestei legi au existat tot felul de speculații făcute cu scopul de a-i dezinforma pe beneficiarii ei și de a șterge, cu orice preț, meritul celor care s-au implicat direct în apărarea drepturilor acestora.

Pentru că suntem în postul Crăciunului, moment de primenire sufletească, mă văd obligată să vă spun singurul adevăr (susținut cu dovezi!) pe care îl voi susține la rândul meu în fața oamenilor și a lui Dumnezeu.”, transmite Lucica Dina Muntean, senator PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Așa că este momentul să renunțăm la orgolii și să recunoaștem că totul e bine când se termină cu bine, deoarece, până la urmă asta este ceea ce contează cu adevărat pentru oameni!”

Sursa: Facebook Lucica Dina Muntean

Distribuie articolul