Senatorul Monica Anisie a participat la dezbaterea organizată de către Comisia pentru apărare privind “Siguranța copiilor în mediul online

Denis

Senatorul Monica Anisie a anunțat faptul că a participat la dezbaterea organizată de către Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională privind “Siguranța copiilor în mediul online.

„Am observat în cadrul discuțiilor de astăzi că existe o teamă, o reticență în a vorbi și despre educația părinților, de parcă educația de la un punct încolo este futilă, ba chiar îi jignește pe cei cărora li se adresează. Nu vreau să cred în acest mesaj și în niciun caz nu vreau ca această idee să devină o realitate pentru tinerii care ne urmăresc comportamentul.

Rolul familiei este esențial în acțiunile noastre de a proteja minorii de dependența online, de supraexpunerea la ecrane, de bullying, de comportamente infracționale ori de antrenarea lor la acțiuni teribiliste!”, transmite Monica Anisie, senator PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „În sectorul 2, de exemplu, am reușit anul acesta să începem proiectul “Navigând in siguranță”, implementat în 20 de unități de învățământ. Astfel, părinții și elevii beneficiază de consiliere de specialitate, în vederea conștientizării pericolelor la care sunt supuși minorii.”

Sursa: Facebook Monica Anisie

Distribuie articolul