Sursa: Financial Intelligence

Senatorul Monica Anisie oferă meditații gratuite elevilor prin proiectul educațional „Educație la puterea 2”

Președintele PNL Sector 2, senatorul Monica Cristina Anisie, oferă meditații gratuite la limba și literatura română pentru 15 elevi din clasele a VIII-a și a XII-a. Meditațiile au loc la sediul PNL Sector 2 din București, desfășurate prin proiectul educațional „Educație la puterea 2”.

„Cred cu tărie că datoria mea este să ajut, să îndrum și să educ tinerii. Sunt, înainte de orice, profesoară. Copiii,indiferent de vârstă sau de statutul social ori financiar al părinților, trebuie să aibă șanse egale, mai ales când vine vorba de educație. Îmi place să fiu alături de acești elevi pe care îi îndrum. Am observat că în ziua de azi ei sunt din ce în ce mai vulnerabili și au nevoie de sprijin, nu numai în ceea ce privește pregătirea pentru examene, ci, mai ales, emoțional.

Vreau să le ofer tuturor, nu numai elevilor mei de la școală, încredere și șanse egale la educație.  Pentru că ne dorim să ajungem la cât mai mulți elevi, programul se va extinde din octombrie, când îi aștept pe copii să se înscrie.  O prioritate pentru noi este să le oferim elevilor din sectorul 2 meditații și pentru alte discipline. Cu această ocazie, îi invit să facă parte din acest proiect și pe alți colegi profesori de la școlile din sectorul 2 al Capitalei”, transmite Monica Anisie pentru Financial Intelligence.

Sursa: Financial Intelligence

Leave a Comment