Senatorul Nicoleta Pauliuc a participat la conferinţa “Think health 2023. Instalarea în viitor”

Denis

Senatorul Nicoleta Pauliuc a anunțat faptul că a participat la conferinţa “Think health 2023. Instalarea în viitor” – organizată în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate din Senatul României, a cărei membră sunt, şi Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti.

„Am insistat asupra nevoii aplicării corecte a Planului naţional pentru prevenirea şi combaterea cancerului #PNCC, lucru care se poate face doar printr-o finanţare corectă a sistemului sanitar. Visez la momentul în care vom avea, nu doar pentru cancer, ci pentru toate tipurile de afecţiuni, trasee clare ale pacientului care vor conduce la scurtarea timpului de la diagnostic până la primirea tratamentului de care fiecare are nevoie.

Din păcate, suntem încă departe de ceea ce ne dorim şi trebuie ca reprezentanţii Ministerului Sănătăţii să crească intensitatea proceselor de reformă.”, transmite Nicoleta Pauliuc, senator PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „În alocuţiunea mea, am vorbit şi despre implicaţiile medicale (atât din perspectiva sănătăţii fizice, cât şi a celei mintale şi emoţionale) pe care le are dependenţa copiilor noştri de ecrane şi petrecerea a prea mult pe platformele social media.”

Sursa: Facebook Nicoleta Pauliuc

Distribuie articolul