Senatorul Nicoleta Pauliuc: Recunoștința pentru contribuția ambasadorului britanic Andrew Noble la prietenia româno-britanică

Denis

Senatorul Nicoleta Pauliuc a comunicat faptul că se încheie mandatul ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Andrew Noble.

„Noble a manifestat mereu deschidere față de proiectele pe care le-am inițiat. NU o dată a participat la evenimente importante, cum ar fi cele privind lupta împotriva cancerului. Aș spune chiar că m-a onorat cu amiciția sa.

A iubit și a respectat România. A promovat cauza noastră, mai ales într-un moment în care una dintre întrebările majore pe care ni le puneam era ce se întâmplă cu românii noștri stabiliți în #UK post #Brexit. Chiar dacă nu mai suntem sub aceeași umbrelă a #UE, relațiile dintre țările noastre sunt mai bune ca oricând și aș spune că și Excelența Sa a avut o contribuție importantă în acest sens.”, transmite Nicoleta Pauliuc, senator PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Fără îndoială, în acești ani, domnul Noble a dovedit că este un prieten adevărat al țării noastre, toate acțiunile sale publice arătând o legătură extraordinară cu poporul român.”

Sursa: Facebook Nicoleta Pauliuc

Distribuie articolul