Senatorul Vlad Pufu: elevii Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” Nehoiu s-au întâlnit cu ambasadorul Mării Britanii la București, Andrew Noble

Denis

Senatorul Vlad Pufu a anunțat că împreună cu deputatul Gabriel Avramescu au fost gazdele elevilor Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” din orașul Nehoiu în Parlament.

„Alături de colegul deputat Gabriel Avramescu, am fost gazdele și ghizii liceenilor, care au vizitat Palatul Parlamentului. I-am însoțit în zonele de interes, le-am explicat cum iau naștere legile țării și am vizitat împreună sala de plen a Senatului României.”, transmite Vlad Pufu, senator PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „O surpriză neașteptată a fost întâlnirea cu Excelența Sa Andrew Noble, ambasadorul Mării Britaniei la București, care le-a adresat elevilor din Nehoiu câteva cuvinte. Acesta le-a vorbit liceenilor despre vizita pe care a făcut-o în Buzău, unde există câțiva investitori britanici importanți, la începutul lunii trecute, declarându-se impresionat de județul nostru.”

Sursa: Facebook Vlad Pufu

Distribuie articolul