Sibiu: A fost realizată recepția finală a lucrărilor la bazinului de înot didactic din municipiul Mediaș

Badila Antonia

Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș, anunță că a fost realizată recepția finală a lucrărilor la obiectivul „Proiect pilot – Construire bazin de înot didactic, Cartier Vitrometan, str. Blajului nr.4A”.

,,A fost realizată recepția finală a lucrărilor la obiectivul <Proiect pilot – Construire bazin de înot didactic, Cartier Vitrometan, str. Blajului nr.4A, municipiul Mediaş, județul Sibiu>.

Proiectul, în valoare totală de 9.931.757,67 de lei, singurul de acest fel din județul Sibiu aprobat și finalizat, a fost finanțat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A. – Programul național de construcții de interes public sau social derulat, subprogram <Bazine de înot>, municipiul Mediaș realizând echiparea tehnico – edilitară a obiectivului.

Obiectivul principal al proiectului a fost acela de a construi unui bazin de înot, conform normelor europene și naționale în vigoare, pentru utilizare în scop educațional.

Bazinul de înot se adresează uzului didactic, pentru practicarea înotului de către elevi și preșcolari, precum și cetățenilor care doresc să practice acest sport.

Construcția are o suprafață totală de 3.180 metri pătrați, iar bazinul de înot, cu dimensiunea de 25 metri x 12,5 metri, are o adâncime variabilă între 1,20 și 1,80 metri.

Clădirea este dotată și cu vestiare pentru elevi și profesori, grupuri sanitare, cabinet de prim ajutor, instalații electrice, termice, sanitare, de ventilație și de climatizare.

De asemenea, în zona bazinului de înot s-au amenajat accesul carosabil și pietonal, zone verzi, parcări auto, obiectivul fiind dotat de asemenea cu iluminat arhitectural și sistem de supraveghere video.”, au transmis reprezentanții Primăriei Mediaș pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul