Sibiu: Au fost reluate lucrările de modernizare a rețelelor de canalizare pluvială în cartierul Vitrometan din municipiul Mediaș

Badila Antonia

Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș, anunță că au fost reluate lucrările de modernizare a rețelelor de canalizare pluvială în cartierul Vitrometan, lucrări extrem de importante ținând cont de faptul că scopul acestora este acela de a reduce substanțial inundațiile care se pot produce în cartier.

,,Așa cum am promis la întâlnirea pe care am organizat-o în parc cu medieșenii din zonă în toamna anului trecut, cartierul Vitrometan a intrat pentru o perioadă de aproximativ 3 ani într-un amplu program de modernizare care presupune:

– înlocuirea rețelelor de apă pe fonduri europene;

– ⁠înlocuirea rețelelor de canalizare menajeră pe fonduri europene;

– ⁠înlocuirea rețelelor de canalizare pluvială pe fonduri guvernamentale;

– ⁠refacerea trotuarelor cu fonduri de la bugetul local;

– ⁠refacerea zonelor verzi cu fonduri de la bugetul local;

– ⁠amenajarea de noi locuri de parcare,acolo unde este posibil, cu fonduri de la bugetul local;

– ⁠refacerea sistemului rutier prin turnarea de covoare asfaltice, cu fonduri de la bugetul local și fonduri europene;

– ⁠amenajarea locurilor de joacă cu fonduri de la bugetul local.

Știu și îmi cer scuze de faptul că aceste lucrări produc un real disconfort, dar trebuie să acceptăm că astfel de investiții sunt extrem de importante pentru confortul pe termen lung al fiecărui cetățean, pentru dezvoltarea cartierului și a orașului nostru.

Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și pentru încredere. Vă asigur de faptul că sunt deschis la sugestiile, recomandările și criticile constructive pe care mi le trimiteți.”, declară Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul