Sibiu: Primăria Orașului Avrig a recepționat lucrările de amenajare a alei din localitatea Mârșa

Badila Antonia

Adrian David, primarul Orașului Avrig, anunță că au fost modernizate străzile, aleile dintre blocuri, au fost construite parcări noi, a fost refăcută împrejmuirea parcului central și au fost montate bănci, coșuri de gunoi și indicatoare rutiere în cadrul proiectului ,,Amenajare alei în localitatea Mârșa” finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”.

,,La sfârșitul anului trecut, Primăria Orașului Avrig a recepționat lucrările realizate în cadrul proiectului <Amenajare alei în localitatea Mârșa>, finanțat prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, pentru categoria de investiții drumuri publice clasificate și încadrate ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 16.03.2023 și șantierul a fost închis în luna decembrie a anului trecut. Constructorul Geiger a terminat lucrările cu 3 luni mai devreme, termenul de finalizare fiind martie, 2024.

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la 12.900.911,82 lei, inclusiv TVA, din care 3.641.000 lei, au fost alocați de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny> și 9.300.000 lei, au fost asigurați din bugetul local al orașului Avrig.

În cadrul proiectului, au fost modernizate străzile, aleile dintre blocuri, au fost construite parcări noi, a fost refăcută împrejmuirea parcului central și au fost montate bănci, coșuri de gunoi și indicatoare rutiere.“, a explicat primarul Adrian David.

Distribuie articolul