Siegfried Mureșan: 80.000 de oameni din toată țara au venit să susțină integrarea europeană a Republicii Moldova

Media PNL

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a precizat că cetățenii din Republica Moldova au transmis un mesaj foarte puternic de integrare europeană.

80.000 de oameni din toată țara, din Nord și Sud, din mediul rural și urban, tineri și bătrâni, au venit să susțină integrarea europeană a Republicii Moldova.

Vedem că oamenii din Moldova sunt uniți în susținerea acestui obiectiv. Ei înțeleg că integrarea înseamnă reforme și ani de muncă, dar sunt pregătiți să lucreze în atingerea acestui obiectiv. Vor să fie cetățeni ai Uniunii Europene, împărtășesc valorile noastre și înțeleg că provocările cu care ne confruntăm sunt comune, așa că soluțiile pot fi doar comune.

Cu cât Republica Moldova, vecină imediată cu Uniunea Europeană, este mai sigură, cu atât suntem cu toții mai siguri în interiorul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene. Sprijinirea Republicii Moldova este, așadar, în interesul fundamental al Uniunii Europene.

Autoritățile din Republica Moldova merită tot sprijinul nostru, al Uniunii Europene, pentru a asigura stabilitatea economică a țării, pentru a aborda provocările actuale cu care se confruntă țara, pentru a implementa reformele necesare și pentru a continua procesul de integrare în Uniunea Europeană.” a declarat europarlamentarul.

Sursa: Facebook Siegfried Mureșan

Distribuie articolul