Siegfried Mureșan, eurodeputat liberal: Sunt tineri din Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia și Belarus care vor să învețe mai mult despre cum pot fi modernizate și întărite instituțiile din țările din care provin

Paul

Siegfried Mureșan, europarlamentar, a participat la o întâlnire cu tinerii cursanți care provin din Academia privind Statul de drept pentru țările Parteneriatului estic.

Liberalul a transmis faptul că: „Sunt tineri din Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia și Belarus care vor să învețe mai mult despre cum pot fi modernizate și întărite instituțiile din țările din care provin. Sunt tineri care se uită spre Uniunea Europeană și vor un viitor european pentru țările lor.

Cu cât întărim mai repede statul de drept în aceste țări cu atât ele vor progresa mai repede în relația cu Uniunea Europeană.”

De asemenea, europarlamentarul a adăugat: „Această academie este un proiect pe care eu l-am inițiat și pe care îl implementează acum cu succes Centrul pentru studii europene “Wilfried Martens” în parteneriat cu Institutul “Robert Schuman”.”

Sursa: Siegfried Mureșan, Facebook

Distribuie articolul