Siegfried Mureșan: Tinerii români sunt optimiști, curioși, ambițioși

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a afirmat despre tinerii români că vor standarde europene, salarii și oportunități la nivel european, vor orașe dezvolte inteligent și vor să lupte pentru protejarea mediului.

Am avut, de la începutul anului, multe întâlniri cu elevi și tineri din România. Am văzut că sunt foarte curioși de politicile Uniunii Europene, de oportunitățile pentru tineri, de posibilitățile de a studia în străinătate, de perspectivele de angajare în România și în Europa.

Pentru ei nu există o altă opțiune decât să trăiască într-o Europă liberă și unită, o Europă fără granițe interne, în care să aibă aceleași drepturi și șanse ca tinerii din celelalte țări europene. Este datoria noastră să le asigurăm toate aceste drepturi. De aceea, trebuie să continuăm să muncim pentru o Uniune Europeană puternică și pentru o Românie mai dezvoltată, mai puternică în interiorul Uniunii Europene.

Astăzi este Ziua Națională a Tineretului! Pentru cei 5 milioane de tineri din țara noastră, am o singura urare: să rămâneți la fel de optimiști, curioși și ambițioși!” a declarat europarlamentarul.

Sursa: Facebook Siegfried Mureșan

Leave a Comment