Situația la zi a lucrărilor care se desfășoară în Piatra Neamț. Primarul Andrei Carabelea: putem să mărim ritmul lucrărilor, aspect pe care l-am solicitat imperativ constructorilor

Andrei Carabelea, Primarul municipiului Piatra Neamț, a declarat că este mulțumit de ritmul lucrărilor care se desfășoară în oraș.

Andrei Carabelea: „Mi-am petrecut prima zi de primăvară pe mai multe șantiere din oraș, pentru a monitoriza stadiul lucrărilor. Este și prima zi în care vremea este ceva mai prietenoasă – și așa se pare că va fi și în următoarea perioadă – ceea ce înseamnă că putem să mărim ritmul lucrărilor, aspect pe care l-am solicitat imperativ constructorilor”.

„În linii mari, sunt mulțumit despre cum se derulează lucrările de amenajare a trotuarelor și spațiilor verzi de pe Bd. Decebal, în zona Precista, reconfigurarea trotuarului pe strada Mihai Viteazul, precum și lucrările la podul rutier de la Piața Centrală. De asemenea, și la Școala nr. 5 lucrările de reabilitare au început bine. Nu același lucru pot spune despre Cinema Cozla, acolo unde am câteva nemulțumiri legate de ritmul de execuție, motiv pentru care voi monitoriza personal evoluția lucrărilor”, a explicat edilul.

„Atrag foarte serios atenția tuturor celor care câștigă licitații la Primăria Piatra-Neamț să dea dovadă de maximă seriozitate în derularea contractelor și să-și respecte termenele asumate. Odată cu venirea sezonului cald, nu mai există nicio scuză pentru eventuale întârzieri și nu voi ezita nicio clipă să aplic penalități, sau chiar să reziliez contractele celor care nu-și fac treaba”, a transmis liberalul.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment