Stadiul lucrărilor care se desfășoară în Tecuci. Primarul Lucian Costin anunță că obiectivul este finalizarea acestora cât mai repede

Eduard Turcu

Lucian Costin, primarul Tecuciului, a prezentat stadiul lucrărilor care se desfășoară în oraș și a transmis că preocuparea sa principală este de a le finaliza cât mai repede.

Lucian Costin: „Am început săptămâna cu toate utilajele și efectivele în dispozitiv cum se spune, pe mai multe străzi din oraș. Preocuparea mea principală este să finalizăm lucrările începute cât mai repede, astfel încât să eliminăm disconfortul creat. Iar referitor la acest aspect, știu că lucrările generează și anumite neplăceri, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că nu se poate altfel. Ce nu s-a făcut în ultimii mulți, foarte mulți ani încercăm să facem acum”.

„Lucrăm așadar pe străzile Crângului, Independenței, Iancu Jianu, Muncitorului și Vasile Pârvan, acolo unde amenajăm rigolele de scurgere și trotuarele; Pe străzile Decebal și Vlad Țepeș pregătim suportul pentru turnarea primului strat de asfalt; Pe strada Elena Doamna (tronsonul Pod Bălcescu – Profiriu) am finalizat probele de presiune la rețeaua de apă și începem asfaltarea; În cartierul Nicolae Bălcescu am început reprofilarea drumurilor balastate cu autogredere”, a spus edilul.

„La finalul săptămânii am să vă prezint o nouă informare referitoare la aceste străzi, tocmai pentru a vedea gradul de execuție, nivelul de progres. Cum spuneam, nimeni nu stă, încercăm să asfaltăm cât mai mult. Vă mulțumesc pentru încredere”, a transmis Lucian Costin, primarul Tecuciului.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Distribuie articolul