Ștefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov: Câștigătorii concursului de artă plastică ,,Sfântul Andrei – Ocrotitorul României” au fost premiați la Otopeni

Media PNL

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a premiat participanții din cadrul concursului de artă plastică cu tema “Sfântul Andrei – Ocrotitorul României” in data de 28 noiembrie, la Centrul Cultural ,,Ion Manu” Otopeni.

Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov a avut activități educative care îi ajută pe oameni să își transpună imaginația în cuvinte, imagini, obiecte.

Pentru a îi oferi sărbătorii Sfântului Apostol Andrei importanța cuvenită, a fost organizat un concurs de artă plastică în cadrul căruia elevii din școlile din Ilfov au realizat lucrări cu tema Sfântul Andrei pe care le-au prezentat într-o expoziție. Astfel, cei mici au avut oportunitatea de a contura liber ideea de credință.

În urma jurizării, cele mai bune lucrări au primit premii care au constat în rucsace ce conțin materiale de pictură (pânze, culori acrilice, pensule, pixuri, etc), cărți, obiecte tradiționale.”, se arata într-o postare a CJ Ilfov.

Evenimentul fost susținut de Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Centrul Cultural Ion Manu Otopeni.

Distribuie articolul