Suceava: 19 localități vor beneficia de realizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale

Eduard Turcu

Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, a semnat certificatele de urbanism pentru construirea a două rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, care vor deservi nu mai puțin de 19 localități din județul Suceava.

Gheorghe Flutur: „Am semnat certificatele de urbanism pentru construirea a două rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, care vor deservi nu mai puțin de 19 localități din județul Suceava”.


Liberalul a spus că „proiectul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Rădășeni – Cornu Luncii acoperă localitățile Rădășeni, Lămășeni, Pocoleni, Sasca Mică, Sasca Nouă, Cornu Luncii, Dumbrava, Băișești și Brăiești, rețeaua având o lungime totală de 110,14 km și un număr de 3170 de branșamente, din care 3136 de consumatori casnici și 34 de clădiri publice”.

„Proiectul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Fântâna Mare – Boroaia – Bogdănești acoperă localitățile Fântâna Mare, Cotu Băii, Spătărești, Praxia, Bogdănești, Boroaia, Giulești, Bărăști, Moișa și Săcuța. Lungimea totală este de 123,21 km, cu un număr de 4068 de branșamente, din care 4027 de consumatori casnici și 41 de clădiri publice”, a precizat Președintele CJ Suceava.

sursă: Consiliul Județean Suceava, Facebook

Distribuie articolul